Естрадната звезда Лили Иванова е изпаднала в тежка депресия.

Певицата се била затворила в дома си и не искала да излиза дори на пазар. За състоянието на Лили била виновни липсващите й напоследък участия и намалялата работа.

Звездата била силно обезпокоена и от факта, че не влезе в риалити формата "Байландо", където се надяваше да прибере хонорар от половин милион лева.

Когато обаче видяла, че няма кой да й го даде Лили свалила мизата на половина, но пак не получила предложение. "Накъде е тръгнала тази страна, след като искат една Лили Иванова да им работи за жълти стотинки", палела се естрадната звезда. И допълвала, че за пръв път от 10 години насам се притеснява за бъдещето си.

Освен липсата на ангажименти и друг удар успял да сломи борбения дух на певицата, пише в. "Шок". Масови критики за качествата на новия й албум валели от всички страни и това съсипвало Лили. Дискът изобщо не се продавал и залежавал по рафтовете на бензиностанциите.

Певицата била много огорчена, че вече никой не разбира творчеството й. За да отмъсти на неблагодарниците, Лили дори решила да не прави концерт в НДК тази година. "Трябват ми поне 30 000 лева за декори. Спонсори няма никакви", гневяла се естрадната изпълнителка.