На 12 октомври 2013 година Лили Иванова заедно с музикантите си заминава за Брюксел за самостоятелен концерт в зала Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre.

Организатор и продуцент на проявата е Стефан Зашев, който през 2009-та година организира концерта й в зала "Олимпия" в Париж. Продажбата на билети е вече факт.

Новината за поредната сериозна концертна изява на Лили Иванова извън България бе потвърдена няколко дни след като концерта от ноември в зала "Арена Армеец" бе обявен за "Концерт на годината" на единствената официална церемония за годишни музикални награди на БГ Радио. Това е категория, в която за първи път се връчва награда, а по време на церемонията самата Лили Иванова я посвети и подари на публиката си.

Специално към новината за концерта в Брюксел е готов и нов видеоклип, включващ изцяло концертни кадри. Видеото е дело на Васил Къркеланов и е към песента "Няма кой" - част от последния албум на Лили Иванова "LI". Музиката е на Красимир Гюлмезов, текстът е написан от Явор Кирин, а аранжиментът е на Живко Петров.

От екипа на Лили Иванова потвърдиха, че на официалната й фейсбук страница ще публикуват актуална информация за подготовката на концерта в Брюксел, както и за други предстоящи прояви до тогава.