Естрадната певица Лили Иванова отново срещна любовта!

Макар и подгонила 80-те, певицата изживява бурни сърдечни трепети с атлетичен младок. Въпреки възрастта си, Лили не се свени да върти любовник, с цели 46 лета по-млад от нея. От обкръжението на звездата не разкриват самоличността на младежа, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Най-вероятно обаче става дума за мистериозния атлетичен господин, който бе заснет от папараци неотдавна да се изявява като неин бодигард и шофьор. Наши източници разкриват, че именно подстригания нула номер мачо е горещият любовник на звездата. Самата Лили не крие, че още прави секс и единствено любовта я държи във форма.

Двамата се запознали покрай общия им приятел – виртуозът на цигулката Васко Василев. Връзката на Лили и нейният любовник била замаскирана под паравана на взаимоотношенията работодател-шофьор. 31-годишният мъж изпълнявал ролята още и на домашен прислужник, и на бодигард на естрадната звезда.



Изпълнителката на „Ветрове” и мистериозното й гадже мачкали чаршафите поне веднъж седмично. Лили толкова била хлътнала по последното си любовно увлечение, че обмисляла да заживее с него под един покрив в луксозния й апартамент в местността „Кръстова вада”, в подножието на Витоша. Там влюбените ще се ширят на 137 кв.м., далеч от любопитните погледи, сред мрамор и бял гранит.

Кубратската легенда, която има 3 брака зад гърба си, отдавна е известна като непоправима любовчийка. За никого в музикалната гилдия не е тайна влечението й към по-млади мъже.

„Лили е човек на изкуството и всичките й приятели я знаят като неповторима любовчийка. През леглото й са минали десетки мъже и никога не е оставала без мъж до себе си. Тя дори не крие, че все още прави секс”, разказват най-близките й приятели.