Над 1000 благоевградчани бяха запленени от изкуството на кралицата на българската попмузика Лили Иванова. Зала „Скаптопара“ едва събра всички желаещи да дойдат на концерта - от деца до 80-годишни баби и дядовци, за да се заредят с любимите си песни, които продължават да звучат над половин век на сцените в България и по целия свят. Примата на българската естрада изпълни всичките си хитове, стари и нови, на грандиозния си концерт.

Повече от 2 часа неспирни аплодисменти взривяваха спортната зала на Благоевград след всяко нейно изпълнение. Неуморимата и неостаряваща Лили беше връщана на сцената три пъти на бис. В знак на уважение към нея община Благоевград предостави залата безвъзмездно, уточнява "Монитор".

„Няма друг такъв изпълнител. И като музика, и като поведение на сцената. А за песните и текстовете й – да не говорим“, емоционално коментираха зрители на излизане от залата. „Тази жена няма еквивалент.Ти си нашата емблема. Нашето чудо. Уникално изживяване… Това беше среща на души в една магия, наречена Лили Иванова”, коментираха други млади благоевградчани.