Вече седмица обикаля мълвата, че голямата ни звезда Лили Иванова е настанена в Правителствена болница в тежко състояние. Новината много бързо бе туширана от нейния екип и мина малко между капките, но за голямо съжаление ще се окаже вярна.

Достоверни източници докладваха, че примата на естрадната музика наистина има здравословен проблем. Изпълнителката на "Ветрове" лежи във ВИП стая в болницата, а здравословното й състояние не било никак леко. Усложнение от направени пластични интервенции я вкарват в болничното заведение. Не става ясно обаче дали вече е изписана или лекарски екип продължава да вди над нея. И малкото екип, зпаознати със състоянието на певицата, са предупреди за пълна конфиденциалност, пише "Шоу".

От екипа на звездата се опитват да разсеят тези твърдения. Дори изнесоха информация, че Примата тези дни е записала нов проект в музикалното студио. В официалната й страница непрекъснато се качват снимки за заблуда, направени обаче по-рано. Съвсем естетствена е тази реакция на нейните доверени хора, които не искат да всяват смут сред многобройните й почитатели. Още повече да избегнат интерпретации на медиите за състоянието на Лили.

Само преди няколко дни пък стана ясно, че наскоро Лили е получила бронзова пластика от прочутия скулптор проф. Георги Чапкънов. Творението представлява умалено копие на самата певица, позиционирана на мястото, където се чувства най-добре в кожата си, а именно – на сцената. Статуята е изработена по предварително дадена от самата Иванова фотография от момент, в който тя поздравява верните си почитатели в публиката.