Лили Иванова, която стана на 80 години, показа, че е царица на провокациите дори на рождения си ден. Вчера вечерта тя постна снимка по бельо, на която ясно личи запазената й фигура. За нея певицата полага сериозни грижи, като внимава какво яде и резултатът е на лице. Иванова твърди, че снимката е правена тази година от нейния доверен фотограф Костадин Кръстев-Коко.

Тя буквално взриви почитателите на естрадната легенда, които заеха две противоположни позиции-на одобрение и отрицание. Критикарите са сигурни, че за снимката е използват фотошоп. „А не бе изобщо няма фотошоп.... на 80+ години да има такъв задник... айде осъзнайте се малко” и „От главата до стъпалата... Всичко е барнато” са само част от коментарите във Фейсбук.

Други обаче приветстват външния вид на певицата. „Нищо лошо не виждам ! Прекрасна е в тяло и талант. Благородно завиждам и искам на нейните години да изглеждам така! Който я вижда по друг начин, завистници !”


Иванова показа и стотиците букети за празника си, сред които китките от министър-председателя Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова. Апартаментът й буквално е затрупан от цветя, а родният Кубрат се отчете и със специална грамота.