Поп легендата Лили Иванова получи бутиков подарък от фен – кутия с бонбони, върху чиято повърхност е отпечан ликът й.

Шоколадовото изкушение е реплика на обложката на албума „Поетът”, който стана четири пъти платинен по стандартите на родния пазар. Към изящно изработените плочки има и посвещение, цитат от Кърт Вонегът - „Единственото доказателство за съществуването на Бог е музиката”.

Лили Иванова е пословична с любовта си към шоколада. Това е лакомството, с което черпи музикантите си по време на репетиция, и с което не се разделя, докато пътува. По време на последното си телевизионно интервю в БНТ изпълнителката на „Любовта е живот” не се притесни да изяде два бонбона и в ефир, докато разсъждаваше за ролята на характера в кариерата на един артист.

Повече сладкиши Иванова си позволява преди концерт, когато има нужда от енергия. На сцената освен с минерална вода тя обуздава вълнението си и с лъжичка мед биопроизводство.

След грандиозния спектакъл в НДК примата ще наелектризира сетивата на феновете си, като запее на открита сцена на Панчаревското езеро. Датата е 16 юни, а билети се продават в eventim.bg на цена от 55 до 120 лв.