Естрадната прима Лили Иванова отказа 350 000 лева за участие в новия сезон на „ВИП Брадър”.

След успеха на шоуто миналата година продуцентите развързали кесията и били готови да платят повече от 300 бона, само и само да си осигурят присъствието на естрадната прима.

Изпълнителката обаче от раз отказала рекордния хонорар, който й бил предложен в началото на месеца. Тя категорично отхвърлила предложението, тъй като сумата й се видяла малка.

Певицата все пак си оставила вратичка, като заявила, че ако й предложат хонорар от 1 000 000 лева може и да говорят за другите й изисквания. Звездата заявила още, че би участвала в риалити дори и без пари, стига да й е интересно, но това не провокирало особено вниманието й.

Освен всички тези изисквания, Лили Иванова е готова да се пазари наистина мащабно, като освен участие във „ВИП Брадър”, присъствието й в телевизията ще бъде обвързано с излъчването на най-новите й песни, както и поне два концерта, които да бъдат заснети и излъчени по Великден и Нова година.

Други звезди, чийто имена се спрягат за потенциални участници в шоуто са Васил Найденов, и Ивайло Манолов. Двамата са склонни да влязат заедно в предаването, но с уговорката, че ще получат най-малкото равен хонорар на този на „Ритон” — 200 бона, пише „Телеграф”.

От продукцията са се ориентирали и към други естрадни звезди, като Роси Кирилова, Панайот Панайотов, както и Христо Кидиков. Смята се, че последния наистина ще има какво да разкаже от срещите с други звезди от шоубизнеса.

Покани са били отправени към Деян Неделчев — Икебаната, както и към Галена, Галин и други фолк звезди. Венета Райкова, Маргарита Михнева, Наталия Гуркова и Сашка Васева също са в списъка на звездите, получили предложения за участие в предаването, но засега не е ясно кой ще приеме.

Със сигурност обаче предпочитание се дава на звездите от тв сериалите, които в момента са продукт на Нова — „Откраднат живот” и „Не така брат”, който се излъчва само онлайн.