Лили Иванова вдигнала жесток скандал в столичен ресторант. Панаирът се разиграл в столовата на един от най-елитните столични хотели, където в компанията на свои приятели, изпълнителката била на вечеря.

Запалена цигара в заведението обаче подлютило Лили както никога досега, разкриват очевидци на панаира. Със своите 40 килограма тя решила да търси правосъдие - защо се нарушава забраната за пушене на обществени места, пише „Уикенд“, цитира slava.bg. След разговор с управителя на салона се оказало, че в ресторанта е седнал безпардонен новобогаташ, който замаян от финансовите си възможности, си позволявал да пали пура където и да е, без да се съобразява със закона.



Убедена в правотата си, певицата се свързала с оператор на денонощната линия на Здравната инспекция, която е отговорна за спазването на Закона за тютюнопушене на обществени места.

Въпреки разговора обаче така и не дошъл инспектор на място, тъй като часът бил малко след 21 и на практика никой не бил на работа. Иванова обаче влязла в ролята на инспектор, като помолила лично пушачът да си изгаси пурата и уведомила управителя, че тепърва ще се разправя с тях и оттук насетне кракът й няма да стъпи в това заведение.