Чудото е на път да се случи! Мафиотският прийом, че когато нещо не става с пари, се случва с много пари, заработи с пълна сила в отношенията между Слави Трифонов и Лили Иванова.

Популярните звезди, които са в смразени отношения от 15 години, най-после ще заровят томахавките и ще изпушат лулата на мира в името на финансовите интереси, пише „Всеки ден".

За трети пореден път управата на Би Ти Ви е поверила „Гласът на България" в ръцете на Трифонов. В момента текат записванията за кастингите, като най-вероятно новият сезон ще започне другата пролет, за да не се конкурира с предстоящия «X factor" наесен по Нова телевизия. Този път обаче Слави и сие буквално искали да ударят конкуренцията в земята, привличайки към музикалното предаване безспорно най-голямата звездата на родната музика Лили Иванова. Би Ти Ви дали зелена светлина на шоумена и пълна подкрепа в каузата да я спечели за своето риалити, което с нейно участие би счупило всички рейтинги.

За никого обаче не е тайна, че Слави и Лили са в открита вражда, откакто шоуменът дерибейства из национален ефир и си прави гаргара на неин гръб. Причината за конфликта са непрестанните шеги и гаври с образа на певицата в шоуто, заради което тя буквално не иска да му чува името. Нееднократно във времето обаче плевенчанинът е споделял, че таи уважение към личността и творчеството на Лили, а скечовете в шоуто му били просто за забава и разтуха и в тях нямало грам лично отношение към иконата на родната музика.



От достоверни източници стана ясно, че само преди седмица Слави се е похвалил в най-тесен кръг, че екипа му води усилени преговори с Лили Иванова тя да бъде специален член на журито в предстоящия сезон на „Гласът на България". Отреденото й място в предаването не било сред четиримата постоянни журиращи, а ролята й ще бъде по-скоро като на последна инстанция и абсолютна гост звезда с изключително тежко мнение по време на решаващия вот. Учудващо, но Иванова се съгласила на преговори, като гарантирала участие в риалити формата срещу договор на стойност 500 000 лева. За сравнение в предишния сезон на певческото шоу Преслава и Данчо Караджов се цаниха да оценяват таланти в рамките на 3 месеца срещу контракт за 120 бона.

Исканата висока сума обаче очевидно не плаши Дългия, който има зад гърба си солидното финансиране на Би Ти Ви. Освен това от телевизията глезят Лили по всякакъв начин, за да й осигурят медиен комфорт. Частният канал в момента е медиен партньор на турнето на примата и навръх Коледа отново ще излъчи спектакалът й от столицата. Хора от медиата разказват, че малко или много с всички тези глезотии Иванова дължи услуга на медията, която през годините безусловно отразява всяка нейна стъпка.

Експерти коментират, че в крайна сметка едва ли Слави и Лили ще си стиснат ръцете физически, тъй като Трифонов по никакъв начин не е обвързан с участие в „Гласът на България". От своя страна, макар да знаела, че зад предаването стои екипа на Учиндолеца, Иванова била готова да участва в предаването стига да й бъдат изпълнени обещаните условия по договор.

„Както развалят, така парите и оправят много отношения. В шоубизнеса няма правила, а интереси", заключват врели и кипели в бранша.