Лили Иванова е била насаме в гримьорната с милионера Димитър Тодоранов, преди да излезе на сцената на бургаския плаж. Двамата са прекарали заедно четвърт час зад заключени врати в съботната вечер. Никой не знае какво са правили, нито за какво са си говорили. Запознати издадоха пред „Всеки ден", че напоследък примата имала навик да остава сама с приятеля си преди важни изяви.

Димитър Тодоранов в последно време се очертава като най-близкия човек до Лили Иванова и често дори ги спрягат в романтична връзка. Бившият приятел на милионерската наследница Ели Гигова с готовност пое ролята на продуцент на крайбрежния концерт, който препълни централния плаж в нощта на събота срещу неделя. „През цялото време Митко не седна. Обикаляше с радиостанция в ръка и се грижеше да няма никакъв пропуск в организацията", разказаха пред „Всеки ден" запознати.



Преди началото на шоуто обаче той влязъл при Лили и двамата си откраднали няколко минути спокойствие. „Казаха, че са говорили за духовни неща. Какви точно са тези духовни неща, никой не знае", коментираха хора от екипа. Лили била много нервна, преди да излезе на сцената, но след минутите с Тодоранов излязла от гримьорната като преродена.

Тя прекарала на плажа близо два часа в изпробване на техниката точно в най-голямата жега в събота, когато в сила беше червен код за горещо време. „Сигурно беше поне 40 градуса, по пясъка не можеше да се стъпи, а Лили беше с дълъг ръкав и прилепнали дънки. Как не й стана лошо, никой не знае", дивят се от екипа. Тя стоически издържала и жегата, и нервите покрай техническите проби, но всичко това толкова я изтощило, че се говори, че само присъствието на Тодоранов я е вдигнало, за да излезе на сцената.



Самият концерт беше истински триумф. Плажът беше препълнен с поне 10 хиляди души, които продължаваха да влизат дори и след началото на концерта, тъй като местата на практика бяха неограничени и продажбата на билети продължи по време на шоуто. Отделно от това по улиците наоколо беше пълно с фенове, които явно не можеха да си позволят цената на входа, но искаха да слушат певицата. Тя изпълни най-големите си хитове, които все още не са й забранили да пее, и направи два биса.

Освен пълния плаж, пълен беше и хипер луксозният ресторант, който е в непосредствена близост до него. Той бе специално ангажиран за събитието заради перфектната гледка, която разкрива към сцената. Кувертите бяха по 120 лева и всички бяха продадени до последния стол.

Концертът започна малко след 10 часа вечерта и продължи след полунощ. После в Лозенец имаше парти в чест на Лили, на което обаче тя не дойде. Примата предпочете да поспи, докато екипът й вдига наздравици. Веселбата продължи до съмване.

Източник и сн.: Всеки ден