Родната прима Лили Иванова въведе нов закон. Тя поиска дори 5-годишни малчугани да заплатят близо 80 лева, за да я чуят на живо в САЩ и Канада. Естрадната прима хвърли в тъча всички българи, за които това са ужасно много пари, дори зад граница.

Че Лили е най-скъпо платената естрадни певица у нас и винаги иска още и още, е ясно, но нужно ли е хората да платят цени до небесата, за да слушат претоплени манджи, които вече са изпълнявани на сцена хилядократно.

Омръзналите до втръсване „Детелини" „Щурчета" и „Камино" за „скромната сума от една минимална пенсия в България". Възрастните хора у нас, които са с най-малко трудов стаж са принудени да свързват двата края със 157 лева, а Иванова иска по 164 от емигрантите ни за ВИП ложата й.



За живеещите зад Океана сумата не изглежда толкова солена, но все пак, дори и там са свикнали децата, които още не са ученици, да не плащат билети за концерти, театри и галерии. Лили уж обича невръстните момиченца и момченца, а всъщност гледа само как да припечелва от тях, пише '"Всеки ден''.

Известно е, че преди години Лиленце-пиленце прилапа общински апартамент, даден й на безценица по времето на Стефан Софиянски с уговорката тя да направи школа за обучение на млади таланти. Без скрупули Лили си обзаведе офис, а после продаде апартамента, като наруши договора с общината. Естрадната донозавърка има близо 50 години на сцената и няколко милиона в банковата си сметка. Няма срам обаче да поиска по 80 лева от българчетата в Америка. Е, халал да са й.