Брадърката Лили Ангелова от няколко месеца е в ролята на светски хроникьор, водейки рубриката си в предаването „Папараци“.

Като „Клюкарка“, тя често осмива светски лица, но за нейно щастие никой не й е отвърнал със заплахи.

„Аз съм много фин човек, чувствителен, емоционален и изживявам лично всеки един репортаж. Слава Богу популярните личности у нас са много широко скроени и не съм имала конфронтации с никой“, сподели чаровницата пред Деси в „Преди обед“.

Тя разкри и че за себе си е чела множество клюки, сред които е имало и поръчкови статии, целящи да я уязвят, но и много достоверни.Често пъти закачките в предаването са и за нейна сметка, не само за тази на звездите.

„За мен е истинско предизвикателство да вляза в един образ, който по нищо не отговаря на моята същност, но сама по себе си рубриката ми е доста информативна за вълнуващите се от светския живот, пиперлива е и забавна, на фона на всичко негативно, което ни заобикаля“.

На въпрос какво иска да изживее след 5 години, Лили припомни, че е завършила актьорско майсторство и си пожелава да играе във филмова продукция, в която ролята й е в пълна противоположност на тази на „Клюкарката“.