На 15 май (събота), в 19:45 часа ще започне 14-ят епизод от „Размяна на съпруги”3.

В него ще видим Лиляна Ангелова, по-известна като Лили от „Биг брадър” 3.

28-годишната пловдивчанка живее в луксозна къща в Пловдив с приятеля си Момчил Момчилов, който се занимава с интериорен дизайн. Двамата се запознават в местно заведение и веднага си допадат. Живеят без брак и все още нямат деца. Красивата дама в момента е студент със специалност „Кино и актьорско майсторство”.

За себе си споделя, че обожава да се снима, и че е толерантна към всички хора. Лили обожава диамантите, за нея те са най-добрия приятел на жените. Приятелят й Момчил я прави истински щастлива и я кара да се чувства 100 процентова жена.

Другото семейство в размяната е това на Георги (29г.) и Христина (18г.) Василеви. Те са от ромски произход, имат едно дете Димчо (1г.10м.), а в момента чакат и второ. Василеви са от София. Запознават се съвсем случайно в една градинка в столицата.

Страстта на Георги са бойните изкуства. Снимал се е във филмови продукции като дубльор. Мечтае да стане известен, да пробие в Холивуд, за да стане първата „българо-холивудска звезда”. Георги е дублирал Жан-Клод Ван Дам във филм, сниман у нас. От там си спечелва и прозвището ромския Жан-Клод.

Неговата Христина е ходила на училище до 3 клас, след което е изключена. Тя не умее нито да чете, нито да пише. Георги пък има завършен 8 клас. Семейството изкарва седмицата с 10лв.

Христина попада в добре обзаведената и луксозна къща на Лили. За нея джакузито и ваната в банята са просто басейни. А думи като диаманти и сауна са без смисъл. Тя не може да прочете правилата, които трябва да следва. Новият й съпруг Момчил ще я заведе за първи път на лекар, за да видят бебето и да определят в кой месец е и кога е термина й.

В София, Лиляна претърпява истински шок след като прекрачва прага на новия си дом. В мига, в който тя вижда новия си съпруг Георги ще възкликне „ау ма ти си симпатичен”.

Какво втрещи силиконовата брюнетка в дома на ромското семейство, какво ще промени тя в правилата на дома, как ще реагира като разбере, че ще живее без ток, а на свещи?

Защо за Христина това, че в новия й дом има ток е повече от достатъчно. Как се чувства една принцеса в мизерната обстановка в дома на ромското семейство и какво усещане ще изпита Христина, когато Момчил я превърне в истинска принцеса ще разберем тази събота, 15 май от 19:45 в поредния епизод от „Размяна на съпруги” 3.