Лили Иванова е развалила дружбата си с цигуларя Васко Василев.

Естрадната примадона е в обтегнати отношения с него и най-вероятно той ще влезе в списъка с бивши приятели по подобие на Драго Чая и Мартин Карбовски, пише „Всеки ден".

„Лили бързо се насища на компанията на хората около нея и когато реши, че я отегчават или не играят по свирката й, охладнява светкавично и замразява контактите с тях", коментират препатили от нрава на кубратското светило музиканти.

Поредният изхвърлен от живота й бил цигуларят Васко Василев, когото доскоро тя не спираше да ухажва и водеше на вечери из луксозните ресторанти в София, докато е в родината. През лятото Лили дори летя до Испания, за да се видят и да присъства на негов концерт.



В последния месец обаче дружбата им рязко охладняла, разкриват от обкръжението на Лили. Причината пък се оказала съвсем неочаквана дори за най-близките на естрадната звезда. Певицата бясно ревнувала музиканта от новата му приятелка, с която той все повече задълбочавал отношенията си.

Лили неистово откачала, когато Васко показвал снимки на приятелката си на телефона и обсъждал качествата й. Нервите й не издържали, когато цигуларят помолил певицата да го придружи до елитен бутик, за да изберат заедно рокля на гаджето му за подарък.

„Лили изсумтя и каза, че няма никакво време. Даже нахока Васко, че е обсебен от тази жена. Развика му се и му каза, че ще се провали професионално, ако отдава такова значение на някоя жена, а не на кариерата", разкриват изумени техни общи приятели, присъствали на грозната сцена.



Заради изгората си Васко не намерил време да отскочи по Коледа до България и да се види с дружката си Лили и това сложило край на топлите й чувства към него.

„Той й звънял да й честити още на Бъдни вечер, после и на Нова година, но тя прехвърлила обаждането на икономката си и се направила на заета. Забранила е и да се споменава името му", разкриват от обкръжението на звездата.

Според близките й имало и друга причина освен ревността за вледеняването на отношенията им. Естрадната звезда искала Васко Василев да се прибере в България, за да свири на изявата й в Софийската опера през февруари, но той се оправдал, че програмата му е твърде натоварена и едва ли ще успее.
Лили пък приела отказа му като жестока обида, защото била свикнала желанията й да стават реалност.

„Така да бъде! Ще намеря други музиканти. И това момче ме предаде", казала огорчената певица.