Брадърката Лили Ангелова сякаш беше единствената родна звезда, която съумя да запази самоличността на приятеля си от светлините на прожекторите, цели 9 години.

Към днешна дата обаче, тази връзка вече е затворена страница за нея и тя обяви официално, че търси достойния и е готова да създаде семейство.

Ето какво ексклузивно признание направи тя пред "Блясък" за главната причина, довела до краха на отношенията им:

''Разделих се с дългогодишния си приятел не поради липса на любов, а на перспектива за връзката ни. Естественото стечение на обстоятелствата между двама влюбени е създаването на семейство с наследници, а ние изпуснахме мига. Не сме усетили дори кога силната ни любов е улегнала до такава степен, че сме се превърнали в най-добри, неразделни приятели, които безкрайно много се ценят, уважават и подкрепят.

Часовникът тиктака и времето не може да ни чака, именно заради това си разминаване в приоритетите се целунахме за сбогом, приятелски се прегърнахме и ще запазим само хубави спомени от съвместното ни съжителство. В това забързано ежедневие тръпката, в ранен етап от едно влюбване е факлата, която запалва семейното огнище, а ние тази тръпка я имахме преди 9 години. Към днешна дата съм готова за правилния човек, от който да получавам внимание, любов и който да даря с рожба, плод на голяма обич.

Към момента съм се отдала на себе си и на развитието си в професионален план. Заснемам рекламни фотосесии за различни компании, които за мен са едно портфолио, което един ден ще ми послужи като трамплин за голямата сцена.''