Вокалистката на Слави Трифонов Лили Стефанова безапелационно застана на страната на шефа си в конфликта му с бившата й колежка Цветелина Грахич. Лилия бе категорична, че водещият не е направил нищо, за да прогони татуираната изпълнителка. Припомняме, че раздялата дойде неочаквано миналата година, като от екипа на шоуто я смениха с Невена Цонева. На директния въпрос на Трифонов „Къде сбърках с Грахич?“, Стефанова веднага отговори: „Не мисля, че ти си сбъркал“ като така директно посочи виновника за рокадата-Цветелина.

Лилия винаги е била в нейната сянка, но вчера получи чудесната възможност да си разчисти сметките. Тя се ожали още, че големият й естествен бюст й създава проблеми не само заради болките в плешките. Мъжете непрекъснато я зяпали там, а не в очите, но естествените бомби били наследство от майка й.
Стефанова призна още, че тя й помага да обяснява на баща й, който е свещеник, че работата на дъщеря му изисква тя да бъде по-секси и разголена. Лилия безрезервно разчита на подкрепата на семейството си, с което е много близка.