Лили Ангелова, която доби популярност с двукратното си участие в "Биг Брадър", не може да се отърве от прякора си Лили Клюкарката, който й лепнаха заради водената от нея рубрика преди години в "Папараци". "Хората го възприемат буквално, а това беше актьорска игра, образ, в който трябваше да вляза. Образът на Клюкарката изобщо не олицетворява мен като светоусещане, като мироглед и същност. Дори се бие с моята личност.

Много често ми се е случвало да ме питат: "Теб защо те наричат Клюкарката?" и да ме си налага да влизам в обяснителни режими. Искам да се разгранича вече от този образ. В публичното пространство съм известна много преди това като риалити героиня. Затова предпочитам медиите да ме наричат по този начин. Освен това, забравяте също, че съм и актриса, след като завърших майсторски клас по актьорско майсторство при проф. Дюлгеров", коментира Лили в светското предаване на ПИК TV.

Освен, че е дипломирана актриса, тя има и завършен тригодишен курс по холистична медицина. Изявава се успешно и като инфлуенсър - най-модерната професия в 21 век.