Примата на българската естрада Лили Иванова ще пее на концерта, с който БСП ще закрие предизборната си кампания, срещу хонорар от около 4500 лв., научи "Труд".

Събитието започва в 18 часа днес в зала 1 на НДК, а входът е свободен. Лили щяла да получи свободата да изпее тези свои песни, които избере, за да зарадва електората. А ключови социалисти ще изнесат речи, пише .

ГЕРБ ще закрие предизборната си кампания на 10 май във Велико Търново, където водач на листата е зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. На концерта ще пеят всички звезди, които взеха участие в кампанията. Сред тях са Рафи, Орлин Павлов, Поли Генова и Веселин Маринов. От формацията не издават дали и какви хонорари получават изпълнителите.

От "Движение България на гражданите" не предвиждат пищни събития за край на кампанията. За последно лидерката Меглена Кунева ще се срещне с избиратели в Пловдив.

ДСБ ще имат концерт в петък в Борисовата градина в София. Водещи ще са актьорите Владо Карамазов и Ани Пападопулу, ще пеят Богдана Карадочева и Васко Кръпката, както и Васил Петров.