Освен че е звезда в новия сезон на "Черешката на тортата" по Нова тв, актрисата Лилия Маравиля става министерша.

Но само в театъра. Тя ще играе главната роля в пиесата "Госпожа Мистершата" по Бранислав Нушич в Театър "София".

Маравиля разказа в сутрешния блок на Нова тв, че премиерата е през октомври и с колегите й вече репертират усилено.

За "Черешката на тортата" актрисата разказа, че компанията била много сладка и с останалите участници се харесали много. Освен актрисата в новото издание на готварското предаване черпаци ще мерят Киро Скалата, Асен Ангелов, Люси Иларионов и Деси Банова.

"Малко се притеснявам, защото никога не съм участвала в такъв риалити формат. Свикнала съм, когато ме снима камера, да съм в роля. Тук трябваше да съм аз. Непрекъснато ме снимаха. Сега се притеснявям, защото нямам идея как изглеждам отстрани", сподели още Лилия.

"Аз обичам да си хапвам, имам отношение към храната и бях много впечатлена. Най-важна е атмосферата в един дом. Когато храната е споделена с хубава компания и хубава енергия, винаги е вкусна - заяви още тя.-  Справих се артистично, ще видите."

Тя обаче заяви, че продуцентите трябва да обърнат внимание на това, че е важно не само как изглежда едно ястие, но и дали е вкусно. Нещо, което нито зрителите разбират, нито шеф Манчев, който коментира. "За мен е важно да видя, че чиниите са празни", обясни Маравиля.

"Вкъщи се справям бързо, защото имам много ангажименти. Затова и в предаването не се притесних. Но пък непрекъснато ме пита една камера, аз отговарям и се разсейвам", каза още тя.

Лилия не коментира какво ще се случи с героинята й в „Под прикритие“, защото сценаристите имат главната дума за новия сезон. В предишните тя играеше жена на Владо Пенев, който пък е инспектор Попов.