Моделката Зорница Линдарева продължава да преследва бившия си любовник Стефан Манов - Тачо.

Красавицата не спира да пише на мъжа на Жени Калканджиева, както и да коментира всяка негова снимка или публикация в социалната мрежа „Фейсбук", научи „Всеки ден" от приближени по Зори.

Драмата между Линдарева, Жени и съпруга й Тачо датира от повече от година. Манов изневери на шестата по хубост в света със Зорница, а любовницата му сама призна за връзката си с него по медиите.

Линдарева разкри цялата истина за отношенията им и в риалитито „ВИП Брадър", където любовният триъгълник се подвизаваше. Заради кръшкането Калканджиева и Манов се разделиха и дори щяха да се развеждат, но впоследствие затоплиха отношенията си и се събраха. Шефката на „Визаж" дори стана приятелка с бившата любовница на съпруга си.

Още във „ВИП Брадър" Линдарева не издържа дълго и пак започна с опитите си да се сближи с женения Тачо, който тогава демонстрираше щастие със съпругата си. Бившата любовница не се посвени да сваля Манов пред очите на Евгения, но след края на шоуто се кротна, а впоследствие започна афера с бизнесмена Иво Редбула, а след това и с волейболиста Любо Ганев. Напоследък обаче моделката отново се увърта около Тачо и демонстрира, че са близки.