Зорница Линдарева е под домашен арест, и то доброволен. Моделката не смее да си подаде носа от жилището си, защото е с обезобразено лице, научи „Всеки ден". Жената, която разтури семейството на Евгения Калканджиева, се покри от света и дори е изтрила профила си в социалната мрежа.

Моделката е изпаднала в дълбока депресия, предизвикана от несполучлива пластична операция, твърдят нейни познати. Бившата муза на Тачо от години не спира да коригира външния си вид и все намира кусури на това, което е сътворила майката природа. Поговорката, че човек никога не остава само с една пластична операция, важи с пълна сила за нея. Според източниците ни най-вероятно Кака Зорче си е направила драстичен хирургичен лифтинг на лицето, за да изглади несъществуващи бръчки, и в момента изглежда стряскащо.

„Като ходеща мумия е! Много е страшна, а лицето й е изкривено", издадоха малкото очевидци на новата физиономия на Линдарева. Въпреки че е едва на 34 години, бръмчалката, която си пада по женени мъже, има ужасно много лягания на операционната маса. Тя се е подлагала на редица сложни и опасни корекции. Първо си слага силиконови гърди - малко след абитуриентския си бал, а по време на пълничкия си период дори е прибегнала до крайната интервенция - а именно да си махне няколко ребра, за да има по-тънка талия.



Както знаем, като ученичка Зорница нямала нищо общо с настоящата си визия. Линдарева развила огромни комплекси за малоценност от едрото си телосложение и днес постоянно намира недостатъци по себе си, които да коригира. „Тя е болна. Нейното е мания! Не е нормално едва прехвърлила 30-те да има толкова много операции - вече ще започне да се разпада", притесняват се от обкръжението й.
Кака Зорче освен лифтинга има и силикон в устните, корекция на носа и скулите, които е направила да бъдат по-изразителни. Тя не е пропуснала и модерния ботокс, но вместо от всичко това да стане по-хубава, се е обезобразила.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук