Зорница Линдарева се е подлагала на редица сложни и опасни операции по време на пълничкия си период.

Докато се е борила с булимията, Зорница е прибегнала до крайната интервенция – а именно да си махне няколко ребра, за да има по-тънка талия.

Както знаем, като ученичка Зорница нямала нищо общо с настоящата си визия. Линдарева развила огромни комплекси от едрото си телосложение и искрено завиждала на по-слабите си съученички. Допреди да приключи обучението си в 97-мо СОУ „Братя Миладинови” в „Люлин”, кака Зорче с мъка разхождала 90-те си килограма.

Но след като навършила 18 години решила, че вече е достатъчно голяма, за да подеме операция „Клъцни-срежи” и да се превърне в опитно зайче на не един и двама пластични хирурзи.

Маратонът из столичните клиники започнал с поставянето на силикон, който към настоящия момент е с изтичащ срок на годност и както самата Линдарева призна в Къщата, се нуждае от спешна подмяна.



Тунингът на моцарелките й, които Зорница щедро развява пред камерите на „ВИП Брадър”, й струвал 4500 хил. евро. Или най-точно казано – на майка й, ако се вярва на думите на манекенката, че родителката й е спонсорирала порастването на гърдите й, пише „Уикенд“, цитира pik.bg.

Люлинци обаче имат друга версия за източникът на финикийски знаци, чрез които риалити звездата е успяла да се преобрази до неузнаваемост. В началото на двайстата си годишнина кака Зорче завъдила богато гадже-арабин. Макар да си падал по по-пълнички, чужденецът уйдисал на мерака на Линдарева да се подложи на операция за моделиране на талията.

До въпросната процедура са прибягвали не една и две родни знаменитости, като се твърди, че една от първите е фолк примата Глория.

„Зорница си имаше талия, която след отслабването почти не се промени като обиколка. Тя обаче намери решение и на това и легна под скалпела, за да й отстранят плаващите ребра. Тогавашното й гадже, арабинът, плати някъде около 3500-4000 евро за операцията”, кълнат се осведомени жители на най-населения столичен квартал.