Изкусителната моделка Зорница Линдарева прежали фолк певецът Константин, по който хлътна в риалити формата Вип Брадър и тръгна на лов за мъже.

Линдарева се появи на 12-я рожден ден на Bedroom Premium Club без кавалер, но това стана причина хубавицата да бъде ухажвана от повечето от присъстващите кавалери.

Тя не спря да се усмихва и да се забавлява на шоуто за рождения ден на елитния клуб, което бе подчинено на най-касовият филм в историята на киното Аватар, който буквално оживя на сцената на клуба, на която се изявиха 20 танцьори от България и Румъния.

Причудливи сини създания превзеха клуба за един невиждан по размерите си пърформанс, пише монитор. Зад пулта застанаха DJ C-FUSION, DJ Gorro, DJ Stephan Gee и Vera Russo MC.

Сред ВИП гостите бяха Христо Сираков, който се появи в компанията на своя близък приятел Любен Дилов-син и носителката на титлата Playmate 2017 – Нора Недкова, Ася Капчикова с половинката си Живко, фолк дивата Мария, рап изпълнителите Pavell&Venci Venc и много други спортисти, риалити звезди и фатални красавици.

* Андреа