Напук на претенциите си на манекенка, Зорница Линдарева е най-нечистоплътната съквартирантка в Къщата на "ВИП Брадър", категорични са останалите в риалити шоуто.

Въпреки че бившата любовница на Тачо парадира, че полага неимоверни усилия за красивата си визия, тя очевидно залага на използването на скъпа козметика, вместо да си взема един бърз душ дневно.

Хигиената на Зори стана тема номер 1 за дискутиране, след като от близо 2 седмици насам Албена Вулева забеляза, че Линдарева все по-рядко влиза в банята.



Според водещата на незабравимото "Сигнално жълто" богатата щерка или има страх от водата, или просто е свикнала да се къпе по старому - само в неделя.

"Не ти ли прави впечатление, че тя не си взема душ редовно и го прави на няколко дни по веднъж? Млада жена е, бива ли да няма елементарни хигиенни навици. Тя сигурно е най-нечистоплътната бръмчалка", одума я в жлъчния си стил Вулева пред Евгени Минчев.



Не само липсата на душ обаче е показател за лошата хигиена на Зорница. Жените споделят под сурдинка, че брюнетката все по-рядко се вясва в банята, където всички си перат заедно бельото, пише "Слава".

Според тях Линдарева използва едни и същи долни гащи в рамките на няколко дни, като по същия начин процедирала и с връхното си облекло, което не минавало често през сапуна за пране.