Миналия уикенд актрисата сподели в интервю пред Telegraph, че по време на часовете обществен труд в моргата през 2012 г., които ѝ бяха наложени от съда, се е погрижила за мъртвото тяло на Уитни Хюстън, пише blife.bg.

Тя дори нарече това „извратено и неприемливо”.

Думите ѝ провокираха противоречиви коментари и вдигнаха много шум. Служители, които са открили тялото и на 11 февруари 2012г и са се занимавали с аутопсията обаче, напълно отрекоха вероятността това да е възможно.

„Тялото на Уитни никога не е поставяно в торба. Тя веднага бе откарана за аутопсия от хотела и на сутринта тялото вече го нямаше”, каза един от тях.

Линдзи започва да изработва наказанието си от 120 часа общественополезен труд в моргата на 21 октомври 2011 г. То ѝ е наложено от съда заради нарушаване на пробация с шофиране в нетрезво състояние. Актрисата приключва с присъдата си на 29 март 2012 г.

Лоън не за пръв път изрича лъжи в публичното пространство. Преди години тя призна пред Опра Уинфри, че е направила спонтанен аборт, което също бе поставено под въпрос от хора, които я познават добре.