Линдзи Лоън втрещи с вида си публиката, събрана за премиерата на филма за Елизабет Тейлър “Лиз и Дик”.

Светските репортери веднага квалифицираха вида й като катастрофа на стила!

Актрисата се появи в дълга лъскава рокля със смели разрези, през които се виждаше пъпът й с пиърсинг, информира www.eg.ru, цитира kliuki.bg. На пръв поглед роклята изглеждаше стилна и елегантна, но само на пръв поглед! Внимателното вглеждане показва безвкусно оформяне на разрезите, а кройката подчертава твърде заоблени участъци от тялото.

Самата Линдзи има странно и не съвсем благопристойно излъчване с боядисаната си червена коса, зле сресана и подредена. Освен това актрисата за пореден път е увеличила обема на устните си. Намазани с ярко червило, те привличат вниманието към подпухналото й лице.

Линдзи е известна като купонджийка, но очевидно в последно време прекалява с храната и пиенето. Наедрялото й тяло не изглежда добре в толкова прилепнала дреха. Според клюкарите пък тя няма достатъчно пари, за да си позволи добри стилисти.

Линдзи няколко пъти попада под ударите на закона за шофиране след почерпка. Освен това я засякоха да краде дрехи от гардеробите на филмови продукции.

Най-големият удар обаче идва от филма “Лиз и Дик”, където на нея е поверена ролята на Елизабет Тейлър. Според ценители, филмът е безпомощна ученическа продукция.