Преслава като гръмнал бойлер в косата

Преслава засне фотосесия за новия си албум, но не знае ли, че обемите вече не са на мода? Да, стои й хубаво, но е доста демоде.

Може да определим певицата като гръмнал бойлер, а може би пък косата й се е развълнувала по любовен трепет? Относно тоалета, сякаш брюнетката го е взела на заем от Галена, която се появи с подобен в клипа на "Блясък на кристали".

Истината е, че прекалената употреба на Фотошоп не е в плюс на известните, особено, когато се разхождат без грим в ежедневието си.

Лейди Би копира Ни Ло

И Лейди Би-то си направи прическа в стил Ни Ло. Бретон, сатенена рокличка... край на рап имиджа! И няма как иначе да бъде, след като вече има два фолк дуета зад гърба си.

Карай, важното е, че не й пука...

Райна издаде фолклорен албум, а какво става с фолк кариерата й?

Райна издаде фолклорен албум, но от отдавна няма поп фолк хит, който да я изстреля поне в десетката на класациите. Посредствени песни, липса на новаторство и какво ли още не.

Напоследък македонката говори само за любов, а откъм песни никак не го докарва. Че кой го интересува за любовния й живот? Първо беше студентка, сега любовчийка, а кога отново ще е певица?