От началото на годината Майли Сайръс сияе и не изпуска от поглед австралийския красавец Лиъм Хемсуърт. Двойката имаше бурна връзка и дори годеж, която приключи гръмко през 2013 г. след като актьорът заряза бунтарката. Звездите обаче отново са заедно и дори се говори, че живеят под един покрив и са подновили годежа си, тъй като Сайръс не сваля от ръката си един специален пръстен.

Певицата не е коментирала семейния си статус, но и не прави нищо по въпроса да опровергае спекулациите, че отново е получила предложение за брак от „голямата си любов“. Уви, Лиъм се оказа по-словоохотлив и побърза да изясни положението. Хемсуърт категорично заяви пред TV Week“: „Не съм сгоден!“.

Думите му по всяка вероятност ще жегнат Майли, която според нейни близки вече си представяла как слага булчинската рокля и венчалната халка, но изглежда Крис е готов да поеме риска.



Австралиецът рядко коментира личния си живот, тъй като иска да стои далече от жълтите хроники, пише tialoto.bg. Самият той призна, че медийното внимание му идва в повече и прави всичко възможно да го избегне.

„Не съм човек, който търси допълнително внимание и се опитвам дори да го избегна. Не правя неща, които провокират внимание. През последните месеци дори не напусках дома си, тъй като имах контузия на гърба. Просто си стоях у дома“, сподели звездата.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver