Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт се появи на премиерата на поредния си филм "Параноя" в Лос Анджелис и за първи път от година до него на червения килим беше годеницата му Майли Сайръс, констатира Ей Би Си.

Пред Ю Ес Уикли Лиъм заявява, че няма никакви намерения да информира обществеността за личния си живот и отношенията си с Майли.

"Вижте, опитвам се да запазя личния си живот за себе си. Не смятам, че е необходимо целият свят да знае какво правя във всяка една секунда".

21-годишната Майли обаче е по-открита за радост на феновете на звездната двойка. През юни в предаването "Good Morning America" певицата потвърди, че двамата са все още сгодени: "Ами... нося пръстен, така че правете си изводите", каза тя.

В продължение на месеци вървяха слухове, че отношенията между Лиъм и Майли накуцват. През май певицата каза: "Би ми се искало всяка сутрин да ходя с гаджето си в Старбъкс, но, за съжаление, това е невъзможно. Предпочитам да си стоя вкъщи и да очаквам времето, когато ще мога наистина да бъда заедно с него", пише БГНЕС.