Лияна и съпругът й Махмуд живеят разделени. Той в Турция, тя в България. Двамата се виждат много рядко, защото брюнетката е доста амбициозна и има много задължения у нас.

Тя признава, че съпругът й е много ревнив и е против да пее из нощните клубове.

''Той преодоля толкова ужасни неща и обиди от моя страна, така че това в момента е много малък проблем. Въпреки, че е ревнив той много добре знаеше, с какво се занимавам и беше на ясно, че не съм от хората, които обичат да бездействат. Въпреки, че мъжът ми има възможности, аз не мога да си представя само да почивам, да ходя по екскурзии и да ям. Не ми харесва да съм лентяй, това не е присъщо за мен''.

Лияна се определя, като ''дива'' и ''независима''. Тя не обичала да се чувства контролирана и зависима от когото и да е.

''Аз съм дива, въпреки, че звучи малко пресилено. Не обичам да чувствам контрол или зависимост, от когото и да е''.

Лияна призна, че няма нужда от мъже и най-важното нещо в живота й е нейната дъщеря, цитира blife.bg.

''Нямам нужда от мъж. Дъщеря ми е до мен, има за кого да се грижа, да плача и да работя. От тук нататък мъжете не са ми приоритет и не заемат важна част от живота ми. Съпругът ми е човекът, който ме обича, въпреки всичко. Може би, това е истинската любов, защото аз също съм била в трудна ситуация, заради Махмуд и останах до него. Със сигурност съм надхвърлила очакванията му, направих неща, които съвременната жена не би направила''.