"Аз съм лошото момиче на българския фолк", обяви Лияна, още във визитката си на влизане във ВИП Брадър, за да не се объркат нещо зрителите и да я помислят за добра.

То кое ли е доброто момиче на българския фолк е въпрос, на който всеки би се затруднил да отговори.

Но Лияна доказа още с влизането си, че  е своенравна, със съмочувствие и се появи с рокличка с размерите на салфетка, която смути дори Ники Кънчев.

А в Къщата настъпи смаяна тишина, когато едни дълги крака и една дълга коса се появиха на вратата. По-късно съквартирантите осъзнаха, че тя все пак има и рокля. А в мига, в който красавицата седна, всички заблязаха, че прашките й са в тон с роклята и са снежнобели., пишат от skandalno.net

Доста нескопосано певицата обясни защо е била с Махмуд, защо го е чакал да излезе от затвора и защо е хукнала след него след ексрадирането му в Турция.

"Обичах го и исках дъщеря ни да расте с двамата си родители. Да има майка и баща", каза тя. Е, бащата наистина бил престъпник, ама все пък бил татко на момиченцето й.

Певицата се осъзанала преди четири месеца, когато Махмуд й предложил сватба, богат дом, но от това следвало край на кариерата и живот по турските обичаи – жената ще си стои вкъщи.

Тогава на Лияна й светнало, че свободата е по-ценна от любовта. И така, обичайки Махмуд, кой знае как сърцето й трепнало, като видяла Благой Иванов. Тогава нещо в нея се отприщило и тя дала воля на чувствата си и страстта си и двамата изкарали бурна връзка.

"Знаех, че приятелката му е бременна с второто им дете, но тази любов беше извън мен. Нищо не можеше да я спре", обясни срамежливо тя и не спомена, че Благой я е захвърлил като употребена носна кърпичка и се е върнал при семейството си.

В Kъщата влизала, за да изчисти името си и хората да видят истинската Лияна.