За фолк певицата Лияна празникът на влюбените бил фатален. Преди години именно на тази дата арестували любимия й мъж Махмуд.

Точно тогава трябвало да съобщят на роднините си, че ще стават родители.

"14 февруари за мен е фатален. Надявам се да пречупим този карък", обясни Лияна в предаването "Жените говорят" по TV7.

Изпълнителката имала връзка около 7 месеца с бащата на детето си, когато забременяла, но не се е замислила дали това е най-правилният момент за подобна крачка. Тогава тя била страшно влюбена в него, както и той в нея.

"Той беше като едно диване - държеше се толкова момчешки, непринудено, беше го срам да ме погали, да ме целуне. Така ме спечели и непрекъснато се преоткривахме. Тази любов се развиваше и процъфтяваше", спомня си Лияна.

За собственото си влюбване разказва, че не е препоръчително състояние, тъй като ставала много безразсъдна, глупава, забравяла за работата си и непрекъснато си удряла колата. Сега се надява, че ако й се случи подобно нещо, това да е към мъжа й, който макар да е скаран с романтиката, много я обича.

"Подари ми годежния пръстен по много красив начин - на една яхта. Малката падна на колене и каза: "Мамо, ще се омъжиш ли за татко". Отговорът беше "Да", въпреки че това се случи преди две години, а сватбата все остава на заден план. Искаме тя да е запомняща се - да я направя на необичайно място, извън България", бяха думите на Лияна, пише blitz.bg.