Депресията, породена от липсата на близките, загубата на родния дом и живота в чужбина, едва не коствала живота на фолкпевицата Лияна. 20-годишната тогава хитова изпълнителка захвърля кариера и семейство, за да пристане на кюрда Махмуд Йозджан в Турция. Тя вече е родила дъщеря им Дениз и се надява да дари голямата си любов с още деца. В южната ни съседка нищо не й лисва-нито пари, нито женски глезотии, но неясно защото българката започва да вдига всеки ден температура и тялото й се срива.

„Всеки ден сънувах родната си къща, уличката, на която сме израснали с Коцето (братовчед й Константин, също фолкпевец)”, разказа тя пред Мариян Станков. Обиколила всички болници, но никой не могъл да й постави диагноза. Лияна се прибира в родината, въпреки че решението й вбесява кюрда.

С днешна дата обаче тя не съжалява за връзката си с него, а за първата си любов-тази със сикаждията Пламен Иванов-Фалконети. Страховият мафиот е разстрелян пред очите й, докато тя е още ученичка. Лияна смята, че именно връзката с него е била причина и за следващите й любовни отношения с мъже, които не са били за нея.