По време на живото предаване на "ВИП брадър" излъчвано след обед по "Диема Фемили", от разговор между Мира Радева и дъщеря й Ана зрителите научиха, че фолк певицата Лияна е тежко болна.

След кратък анализ на начина на хранене, външният вид и здравословните проблеми на секси куклата, социоложката констатира, че хубавицата страда от диабет.

До страховитата диагноза социоложката стигна след подробен обзор на симптомите и се учуди, че певицата крие болестта си и не споделя, че има специални нужди, за да живее, пише БЛИЦ.

Лекарите й също били против тя да участва в шоуто и да живее в къщата, но Лияна твърдо решила да се подложи на изпитанието.

Миналата година чалгадивата разкри, че когато била на 18 години й открили проблем със сърцето.

„Изведнъж спрях да тренирам и започнах да вдигам кръвно, появи се и аритмия. Изследванията показаха, че имам пролапс на митрална клапа - вроден сърдечен дефект", сподели Лияна.

„Единственото предписание на лекуващата лекарка беше да продължа да спортувам както преди, защото тялото е свикнало да функционира така", обясни още братовчедката на Коцето.

Оттогава Лияна изцяло променила хранителния си режим и се върнала към интензивно физическо натоварване.

„Всяка сутрин ставам в 6.30 ч., изпращам детето на училище и отивам да тичам. Изминавам по 8-10 км., понякога дори и 12 км на ден. Тичам в парка до Руското посолство и често ми се случва разни мъже да ми казват, че ме познават от „гората", каза тя.