Хубавата Лияна е напълно обезобразена твърдят източници от „ВИП Брадър".

Фолк певицата излязла от къщата в сряда уж за рутинен преглед при зъболекар, пише ''Всеки ден''. Когато се върнала, започнала да се подува и вече не прилича на себе си.

Всички във „ВИП Брадър"се тревожат какво се случва с Лияна. Красивото лице на певицата е неузнаваемо. Именно затова в шоуто решили да не я показват на лайфа в сряда уж защото била излязла, за да отиде на лекар. „Всъщност е в къщата, но не става за гледане. Цялата се е подула, не смее да погледне никого от срам, скрила се е в леглото с торба лед на лицето и се надява отокът да спадне. Но дали това ще стане, още никой не знае", разказаха от шоуто. Заради ужасното си състояние Лияна не влезе първата вечер в т.нар. полукъща, както предварително беше решено.

След като се възстанови дотолкова, че да може да се покаже пред другите, певицата влезе в полукъщата и веднага се метна на врата на Тервел Пулев, който също е там.

През лятото фолкаджийката преживя две тежки операции на лимфните възли и на челюстта, като самата тя призна, че е била на крачка от смъртта. Всичко тръгнало от болен зъб. Инфекцията от него се разпространила в челюстта и тръгнала по лимфите. Затова сега се налага редовно да ходи на профилактични прегледи при зъболекар. Точно това направила и в сряда. Не е ясно точно какво е правил зъболекарят в устата й, но последствията са били пагубни - ако не за здравето, най-малкото за лицето й. След като получи отока, певицата трепери, че може да се наложи да й правят и трета операция. Засега обаче лекарите я убедили, че това е малко вероятно.