За да не мисля за глупости тичам! Така изразходвам любовните феромони, споделя Лияна в телевизионно интервю.

Всички знаят, че попфолк дивата Лияна е на доста километри от своя любим Махмуд. Въпреки че често пътува до Турция, не може да се каже, че има най-пълноценната връзка. Любовта и доверието обаче продължават да свързват двойката, въпреки всички неща, през които са минали през годините.

"Любовните феромони ги изразходвам с краката. За да не мисля за глупости, тичам много - между 12 и 15 км всеки ден", призна Лияна в тв интервю.

В същото време обаче трява сериозно да мисли и за следващите си музикални проекти, защото към тях вече гледа не само публиката у нас, а и в чужбина. Първо я харесаха в Русия, където песента й "Ох, ох" влезе в класациите и стана една от най-слушаните, наред с тракове на световни звезди. След това се оказа, че друга нейна мелодия е много актуална в Китай.

"В Китай много харесват моята песен "Кус, кус". Дай Боже да стана известна там. Това ми е мечтата - да се реализирам на една такава земя сред толкова милионна публика. Не ми трябва нито Холивуд, нито Америка", признава певицата.

Според нея въпросните две песни получили тази международна популярност, защото се запомнят лесно. Освен това "Ох, ох" беше и открадната от румънски музикант.

"Гледахме видеоклипа към песента. Не беше "Ох, ох", но имаше нещо ах", разказва Лили за това как случайно открила, че някой е взел песента й без тя да знае, пише blife.bg.