Благо и Лияна избраха популярния  "Балнехотел Поморие" на Денис Ершов и Митко Събев за да консумират на воля греховната си любов. В момента полузащитникът на "Терек" е извън терена, след като претърпя операция на менискусите и чеченският клуб му отпусна 6 седмици за възстановяване в България.

Популярната светска двойка се настани в един от най-луксозните апартаменти на комплекса, струващ 350 лева на вечер. Морското ежедневие на влюбената двойка включва точно две опции: излежаване на шезлонгите край басейна, секс, отново събиране на тен, пак секс и така до безкрай.

"Двамата не се притесняват да се гушкат и да се целуват по всяко време и на всяко място. Когато страстите помежду им достигнат по-висок градус, Благо и Лияна събират набързо хавлиите и тичат да утоляват сексуалния си глас. А той явно ги тресе яко - през час-два отскачат до хотелската си стая", разказват очевидци.

Вечерите си скандалната двойка прекарва из заведенията на Слънчев бряг, където се засичат с други ВИП муцуни. Плейбоят и бившата лекоатлетка обаче в повечето случаи се забавляват отделно от останалтие и се забелязва, че светският елит леко страни от тях.

Благой и Лияна изтърпяха доста критики за връзката си. Навръх Коледа националът изостави бившата гимнастичка Христина Витанова, която три месеца по-късно го дари с дъщеря Йоанна. Младата майка се оплаква, че Георгиев ходи да вижда момиченцето от дъжд на вятър. Морският му труд върху, под и около тялото на Лияна потвърждава думите й.