Лияна бе забелязана да обикаля столичните магазини в компанията на дъщеричката си Дениз, но не за тоалети за фолк певицата, а за учебни пособия и дрехи за училище на малката госпожица.

„Дениз искаше по-рано да излезем и да й купим всичко необходимо за есента за училище, за да е спокойна. А и аз мисля, че е по-добре предварително да купим всичко, а не да чакаме последния момент“, сподели пред певицата, пише bliasak.bg.

Освен да разгледат магазините майката и дъщерята бяха категорични, че в толкова слънчево и хубаво време е грехота да не излязат навън и да се разходят.

Фолк певицата не веднъж е коментирала, че най-големият приоритет в живота й е дъщеря й Дениз и би направила всичко за нея. Наскоро тя сподели, че именно щерка й е една от основните причини да не пожелае да влезе в къщата на VIP Brother.

“Не бих оставила дъщеричката си сама за толкова дълго време. Дениз винаги е била и ще бъде на първо място в живота ми и за нищо на света не бих я зарязала, за да влезна в Kъщата“, категорична бе изпълнителката.