Певицата признава, че в момента няма нужда от мъж до себе си, а от силни емоции, които да я разтърсят и да я накарат да твори.

Изпълнителката на хита "Изневяра", който направо подлуди руснаците, признава, че връзката й с нейния любим Махмуд е голям компромис за нея, защото нещата никога не могат да бъдат такива, каквито са били. Преди няколко дни Лияна се върнала от Турция и твърди, че в момента отношенията им са добри.

"Някои неща се опитваме да забрави, някои неща се опитваме да изгладим. Имаме дете, заради което си заслужава да успеем. Махмуд е този, който искаше и поднови нашите отношения. Уважавам чувството му за дълг", обясни попфолк певицата в телевизионно интервю.

Признава, че винаги е била моногамна в отношенията си с хората, но на човек, който се занимава с изкуство, са му необходими много емоции. Именно по тази причина е имала много тайни любови, които изживявала в себе си и дори хората, към които е изпитвала чувства, не са разбирали.

В последните години избрала по-провокативна визия, защото публиката искала това. След като се наложила и станала по-работлива, хората като че ли забравили всичко преди това. Сега има привилегията да пее това, което й харесва, както и да изглежда по начина, по който иска.

Най-пресният й успех в кариерата бе сериозно признание в Русия, където се изкачи по челните места в музикалните класации. Според нея ще е много глупаво, ако не реагира адекватно в този момент. Все пак това е една многомилионна Русия и да бъдеш забелязан там при положение, че нямат дефицит на добрите музиканти и красивите жени, е постижение. Затова тя и екипът й решили да се възползват от този огромен шанс и в момента подготвят парче на руски език, пише blife.bg.

"Те ме избраха - изобщо не съм имала намерение да пробвам да се наложа на руския пазар. Видели са ме, харесали са ме и тази песен ("Изневяра") беше забелязана даже от американски сайт за европейска музика, където беше представена по един прекрасен начин. След две седмици попаднах в руска класация в сайт за видеосподеляне, където ме бяха поставили преди Алиша Кийс и Джъстин Бийбър", разказва още Лияна.