Средата ми беше такава. Така Лияна коментира думите на братовчед си Константин, че навремето му е било най-трудно да я опази от мутрите.

"В един момент си казваш, че ако нямаш човек до себе си, който да отвърне адекватно на такова агресивно поведение, ще потънеш. И в този случай, колкото и нелепо да звучи, избираш този, който да ти брани честта, избираш по-малкото зло", обяснява фолкпевицата.

Певицата вече не се оплаква от отношението на бащата на дъщеря си Махмуд. Напротив, Лияна вече вижда вината за тормоза, на който е била подложена, предимно в себе си.



"Не бях пълноценна с Махмуд. Не бях жената, която трябваше да бъда - да живея при него, да имаме още деца... И той много неща е изтърпял в името на това да бъдем заедно", казва фолкдивата bgnes.bg



Лияна добавя, че е имала проблеми заради това, че турчинът от кюрдски произход е бил обявен за издирване.



"Дениз беше още малка, когато у нас почти всеки ден правеха обиски. В 7 сутринта се звъни, влизат полицаи и започват ровене. Веднъж, докато ме разпитваха, Дениз седя близо час на гърнето си и не мръдна, докато не си тръгнаха. Притеснявах се и от много недоброжелатели - хора, които не обичат Махмуд. Не са ме заплашвали, но усещах, че ме следят", споделя тя.