Поп-фолк певицата Лияна, която раздели Благо Георгиев и Христина Витанова, искала да роди второ дете на халфа на националния ни отбор, твърдят столични клюкари.

Бившата лекоатлетка лично съобщи пред медиите, че с футболиста са се разделили миналия месец, но не назова точната причина за края на любовната идилия. Появиха се няколко версии - че бившият й любовник Махмуд Йозджан заплашил да отреже краката на Благо, че критиките от страна на журналистите и обществото са им повлияли, че Георгиев бил шута на певицата, защото си правела PR с него.

Според най-новата клюка на Благо му светнало, че Лияна търси изгода от връзката им, след като тя опитала да го навие да му роди дете. Полузащитникът на "Терек" вече е баща на дъщеричка. Йоана се роди в края на май от любовта му с екс-гимнастичката Витанова. Лияна също има момиче, чийто баща е кюрдът Махмуд.

"След като той избяга в Турция, Лияна се оглеждаше за мъж паралия, с когото да подсигури и своя живот и този на дъщеря си. Благо изглеждаше подходящият - има стабилна сметка в банката, все пак от доста години играе зад граница. Едно бебе щеше да й опече питката. Защото Георгиев нямаше да посмее да изостави втора бременна жена, както направи с Христина, заради Лияна", обясняват от обкръжението на певицата. Благо обаче надушил какъв капан му стяга изгората и побързал да си бие камшика, пише в. "Шок".