Лияна не се чувства обвързана с бащата на детето си Махмуд и търси нова любов. Певицата си признала, че все още чака "голямата любов" да й се случи.

Тя изгаря да изпита чувства, които да предизвикват щастливите й сълзи, пише kliuki.bg.

„След всяко участие се прибирам сама. Да, чака ме дъщеря ми, но не е същото. Всеки говори за любов, всеки е ядосан за нещо, свързано с любовния му живот. Дано и на мен да ми се случи. Искам и аз да проливам сълзи от любов, но да има за кой.“

Изказването й едва ли ще зарадва Махмуд, който преди седмици даде интервю за българска медия, пред която обясни, че вярва безрезервно на майката на детето си и съжалява, че тримата не могат да живеят заедно.

Той е обявен за издирване в България, но това не му пречи да развива златарски бизнес в Турция.

Тук провиненията му са свързани с разпространение на наркотици и връзки с подземния свят.

Лияна тотално го е отписала, както става ясно от думите й, цитирани от blife.bg. Тя сподели, че иска да изпита нещо чисто и красиво, но не желае да търси мъж, а и е убедена, че в България не може да намери щастието си.

Въпреки това, не се решава да се премести при бащата на малката Дениз, защото това би означавало край на кариерата и разкрепостеното й поведение, нещо, от което певицата не би се лишила за нищо на света.

Лияна е ядосана, че не може да разчупи представата на българите, че хубавите жени са тъпи.

„Колкото и мъдро да говоря, те изобщо не ме слушат. Никоя жена, която изглежда добре, не може да има и акъл, това е мнението“, вайка се фолк певицата пред signal.bg.