Лияна е щастлива, че съдбата ѝ поднася най-доброто и успява да сбъдне мечтите си.

Фолк звездата изпрати една изключително успешна година и не крие, че се чувства удовлетворена от постигнатото в професионален план.

В интервю за "Открит микрофон" певицата сподели: "Коментира се, че в попфолка имало криза.... Аз усещам един възход, нещата ми се развиват по най-добрия начин. Кризата я чувам просто като дума, не я усещам. Благодарна съм най-вече на Господ, на семейството си, на хората, с които работя, че нещата се развиват все по-добре и по-добре".

През 2012-та година Лияна представи на публиката 5 хитови песни, с видеоклипове към тях. Певицата успя да направи дует с израелския изпълнител Ofir Cohen, като песента им "Забранена любов" се радва на голям интерес.

Синглите "Тяло, пречиш ми", "Звяр", "Изневяра", с DJ Ники и "Дай цигара" затвърдиха позициите ѝ сред най-актуалните имена във фолка.

"В момента, когато почвата беше най-плодотворна и всяко нещо, дори да не го посееш надълбоко, покълваше, аз тогава бях в някаква летаргия, бях изчезнала съвсем. При мен винаги нещата са супер абсурдни - попадам в абсурдни ситуации и се измъквам по най-добрия начин. Влязох сериозно в музиката точно в периода, в който нещата бяха на кантар, пазарът жестоко се пресяваше. Това беше най-трудният и най-рисковият период според мен, но се радвам, че се чувствам като един победител. Когато оцеляваш в най-трудния момент, значи оттук нататък, когато дойде моментът, когато нещата ще се облекчат и всички ще станат по-добри, тогава се надявам да покоряваме и други сцени" - коментира изпълнителката, пише signal.bg.