Звездата на „Сънни мюзик“ Лияна до броени дни ще зарадва феновете си с нов клип към песента „Избягай“.

Тийзърът към дългоочакваното видео само загатва за интригуващият сюжет.

„Клипът е по-мистичен – идеята е да покаже мен и сенките, които ме заобикалят от моя предишен живот. Това е песен - събирателен образ на всички хора, които са присъствали в живота ми. Видеото също така е символ на новото начало за мен“, разкрива Лияна.

Изненада за почитателите на красивата певица е участието на баща й – композиторът Валентин Попов като гост музикант. Той свири на изключително интересен инструмент – арменски дудук, чиито звуци допринасят за допълнителната магия на творбата на Мартин Биолчев. Звученето на този инструмент присъства често и в композициите на Ищар, както и във филма „Страстите Христови“.



В клипа Лияна сменя три много стилни визии, които са в унисон със звученето песента. Носителката на няколко награди за перфектен външен вид певица, радва окото в тоалети, издържани в актуалните модни тенденции. Неин партньор по време на снимките не е някой привлекателен модел, а красив черен дог.



Изпълнителката на „Ох, ох“ се доверява на Мис Бони, както за грима, така и за ефектните бижута, които са по негов дизайн. Стилната й прическа е дело на коафьорката Ивайла, с която се сприятеляват покрай участието на красавицата във „Вип брадър“.

„На снимките в София беше много студено, но екипът беше много горещ“, признава Лияна, която благодари и на режисьора Йордан Петков и продуцента си Крум Крумов за интересите идеи за сюжета към новия й клип.