Лияна гостува в предаването на HotNews.bg - "Неудобно". Там тя разкри изключително интересни и пикантни неща около личния си живот.

На въпроса дали с Махмуд ще вдигат сватба певицата отговори: "Да, въпреки че се заричах, че няма да го направя, тъй като не смятам брака за необходимост."

Лияна разкрива и как е дошло предложението за сватба: "Бяхме на яхта в морето, с дъщеря ми и наши близки. Махмуд накара Дениз да падне на колене и тя ми каза "Мамо, ще се омъжиш ли за татко?" Аз казах, че ще отговоря, когато той ме попита и след като това се случи, казах ДА."

"Чувствата между нас са по-силни от всякога, защото любовта ни е отлежала и проверена", допълва изпълнителката на хита "Да я науча".

Относно мимолетната си връзка с Благой Георгиев и това дали той е бил по-напористия, тя споделя: "Естествено, че Благой бе първия. Няма да се оправдавам пред никого. Никога не съм търсила и преследвала мъж. Откликвала съм на нечии чувства, след много дълго настояване."

Относно нападките на Алисия срещу нея и Николета Лозанова, красавицата е категорична: "Като манталитет, възпитание и мислене Алисия е много далеч от мен. Не ме интересува, за да я коментирам."

Относно сравненията й с Анджелина Джоли тя разкрива: "Анджелина ми е идол като личност, жена и характер, но не бих се определила като нейна двойничка."

Естествено не бе пропусната и темата за дует с Таркан. "Разбира се, че бих записала дует с Таркан. В днешно време всичко е въпрос на средства и контакти. Няма невъзможни неща.", размишлява Лияна.

И като завършек на цялото интервю изкусителната брюнетка е категорична: "Махмуд е единственият истински мъж в живота ми! Говоря за отношения и действия. Достойните мъже в днешно време са изключително малко.”

Междувременно стана ясно, че Лияна си другарува с Мис Свят 2002 - Азра Акин. Туркинята взе най-голямото отличие за красота и беше гадже с Къванч Татлъту от "Перла". Тя и родната звезда често се засичат по партита и ресторанти в Турция. Току виж сме я видели заедно с Къванч в неин видеоклип...