Фолк певицата Лияна изплака пред Мира Радева мъката около отношението на Махмуд към нея в последните години и сподели, че бащата на детето й често я унижавал и тормозил психически.

“Парите, колите и луксът не са животът! Това не е щастието. Аз го разбрах много отдавна, но много късно предприех действия, защото нямах избор. Вече съм наясно, но не знам дали има такива мъже, за каквито си мечтая“, сподели пред социоложката Лияна.

„Не искам да се чувствам като някакво куче до човека, с когото съм, защото така са ме карали да се чувствам – да ходя с наведена глава, да ми подвиква и да ме обижда! Махмуд на моменти беше супер добър, много! Изключително добър и щедър във всеки един аспект и не само към мен, а и към приятели, близки, към всички... Но на моменти просто ме е смазвал психически... Жестоко! Чувствала съм се като едно нищожество“, разказа за миналото си с Махмуд фолк певицата.

„Днес мечтая за джентълмен, за умен, за знаещ мъж. Когато един мъж е интелигентен и знаещ, той може да те накара не просто да се влюбиш, а да летиш! От най-малкото нещо може да направи най-красивото и хубавото, да се почувстваш жена, дама, защото на мен ми е писнало да се чувствам виновна непрекъснато за всичко“, сподели за мечтания от нея мъж Лияна.