Фолк певицата Лияна бе гост на Гала в „На кафе“ и отново бе хваната в лъжа!

Освен измамата тя и водещата отделиха цял един час в разговор за модела Мариан Кюрпанов.

Дългокраката фурия с мед на уста говореше за италианския мачо. Сподели, че той е „мъж от всякъде“, а това го знае със сигурност от собствената си интуиция, и от не една или две нейни приятелки.

Без да споменава имена, тя обясни, че нейни познати, красиви жени, които са били с него, са й намекнали какъв добряга е във всяко едно отношение.

Тя заяви, че все още не са се виждали извън Къщата, но са се чули веднага след края на риалити шоуто, както и снощи. Наприказвали са се надълго и нашироко извън обсега на камери и съквартиранти и са си обещали, че съвсем скоро ще се срещнат.

„Липсваш ми“ са били най-милите думи на певицата, които са погалили вчера ухото на Мариан.

Преди дни Лияна сподели с почитатели във Фейсбук, че всекидневник е публикувал мобилния й номер и за това се е наложило да го смени. Е, излъга! Днес Лили призова да не й звънят, тъй като бързо й падала батерията, а й го считала за психически тормоз над нея и дъщеря й. Получавала по 300-400 обаждания на ден – едни, че ще й носят дърва, други й искали пари, а трети – да й кажат колко я харесват.

След призива „Спрете да ми звъните, нямам време да отговарям“, стана ясно, че тя всъщност не си е сменила номера, но защо тогава излъга в социалната мрежа?

Изненадата в цялото интервю, което ще има и продължение – другата седмица вероятно е, че певицата не бе с къса рокля или гащички, а с дълъг бял панталон. Можело значи...