„Мечтата ми е да взема сираче. Въпросът не е дали мога да родя от еди-кой си, а в това да даря обичта си на някое същество. Плюс това тук не говорим за осиновяване, а за отглеждане в рамките на няколко месеца.“

Така Лияна заяви желание да отгледа сираче, но по-скоро като стока, отколкото като дете.

Начинът й на изразяване възмути и интернет потребителите. Те не одобряват идеята в дома й да влиза сираче по няколко причини. Преди всичко Лили Общата, както й излезе прякор в риалити шоуто Вип Брадър, е обвинявана, че едва се справя с грижите за своето дете, хвърляйки го на роднини, та какво остава за втора рожба.

Освен това, да вземеш сираче, живяло в дом, и да го отведеш в луксозна атмосфера само за няколко месеца, не е добра идея.

Ставането на приемен родител у нас е с улеснена от държавата процедура, която цели да се закрият социалните домове, като по този начин децата живеят временно при одобрени от социалните родители, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Дълго време Лияна се чудела дали да кандидатства, но дъщеря й Дениз била твърдо против чужда кръв да влиза в къщата й. Щерката на Лияна смятала, че майка й ще обича повече доведеното дете, заради което и дума не можело да става сираче да влиза в дома им. Лияна напълно уважила мнението на ревнивата си дъщеря, но все пак не спирала да си мисли за друго дете.