„Изживях най-силната си любов, когато бях на 18, а той беше на 22 години”, споделя в интервю за „България днес” Лияна, която отново привлече медийния интерес след участието си във ВИП Брадър.

За изданието певицата за първи път разкрива подробности за своята първа голяма любов.

„Той загина при катастрофа с мотор и любовта ни остана неизконсумирана. Вероятно заради това пазя най-чист спомен за нея. Спомням си вълненията, спомням си трепетите, наситените погледи, чистотата на чувствата. Днес вече съм майка, имам зрелостта си и трудно мога да имам толкова силни чувства и необремененост”,  разкрива пред изданието Лияна.

Тя допълва, че младежът се казвал Румен.

„Връзката ни беше форсирана, аз тъкмо бях излязла от спортното училище и направих първия си албум „Каменно сърце”. После тръгнах по участия, защото исках да му се докажа, че съм силна и че мога. Тогава в онези години всуко момиче търсеше някой, който финансово да я обезпечи, а аз имах любовния порив да му се доказвам. Но той загина, а любовта ни остана чиста и истинска”, твърди в интервюто Лияна. Пред изданието певицата разкрива, че не общува с бащата на дъщеря си Дениз и че в момента няма мъж до себе си.